Ευχαριστίες του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη

Τις θερμές ευχαριστίες της Ε.Γ.Ο. και ολόκληρης της οικογένειας της ελληνικής Γυμναστικής απεύθυνε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, με αφορμή τη δωρεά ενός πλήρους σετ οργάνων ενόργανης γυμναστικής αξίας 170.000 ευρώ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης προς τα σωματεία της ακριτικής πόλης, αλλά και την σημαντική αρωγή του Δήμου για τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης Ενόργανης Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ Περιφέρειας αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη.

«Εκ μέρους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, για την πολύ μεγάλη προσφορά που έκανε στα σωματεία της πόλης του αλλά και στην ελληνική Γυμναστική συνολικά, αναλαμβάνοντας την αγορά ενός πλήρους σετ ενόργανης γυμναστικής. Πρόκειται για μία σπουδαία χειρονομία, μία επένδυση στον αθλητισμό, που μακάρι να βρει μιμητές και να ευαισθητοποιήσει την Πολιτεία ώστε να προβεί επιτέλους σε παρόμοιες ενέργειες.

Λυπάμαι που σοβαροί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στην Αλεξανδρούπολη αυτό το Σαββατοκύριακο, για να εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου στον κ. Ζαμπούκη και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που εκτός των άλλων προσφέρει σημαντική βοήθεια για τη διοργάνωση της Τελικής Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων της Β’ Περιφέρειας. Ελπίζουμε οτι θα βρίσκουμε πάντοτε τέτοιους συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Σταθόπουλος.