Πρόβα παγκοσμίου πρωταθλήματος για την Εθνική ομάδα ρυθμικής νεανίδων στην Αίγυπτο

Στο διεθνές τουρνουά “Pharaoh’s Cup” στο Κάιρο θα κάνουν, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου, οι Εθνικές ομάδες ρυθμικής γυμναστικής της κατηγορίας Νεανίδων την τελική αγωνιστική πρόβα τους ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος νεανίδων που θα ακολουθήσει τον ερχόμενο μήνα στο Κλουζ της Ρουμανίας (7-9 Ιουλίου).

Στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα θα συμμετάσχουν η πρωταθλήτρια του ατομικού νεανίδων Ουρανία Συγκούνα, καθώς και η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη), στον απόηχο της επιτυχημένης συμμετοχής της στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπακού.

Την ελληνική αποστολή, που αναχώρησε σήμερα (Τετάρτη 07/06) για την Αίγυπτο, συμπληρώνουν οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Σοφία Αϊβαθιάδου, Μορφούλα Ντώνα, η διεθνής κριτής Σοφία Μπούρα, καθώς και η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Ειρήνη Αϊνδιλή ως αρχηγός της αποστολής.

Οι προκριματικοί θα διεξαχθούν σε δύο σκέλη, την Παρασκευή (09/06) και το Σάββατο (10/06), ενώ οι τελικοί των οργάνων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή (11/06), τόσο για το ατομικό όσο και για το ανσάμπλ.