Αποτελέσματα Α’ Φάσης Ενόργανης Δ’ κατ. (Α’-Γ’ περιφερειών)

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της Α’ Φάσης Ενόργανης Γυμναστικής Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) Α’-Γ’ Περιφερειών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού, στις 27-28 Μαΐου 2023, με την συμμετοχή 205 αθλητών και αθλητριών.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από την Ε.Γ.Ο σε κλίμα συγκίνησης στον Ιωάννη Κουτούζη, που υπήρξε καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου Αθηνών και πρωτεργάτης της Γυμναστικής στην Ελλάδα, ως γυμναστής της ομάδας του ΠΑΟ (1962-1983) και ως προπονητής σημαντικών αθλητών και άλλων προσωπικοτήτων.
Την απονομή έκαναν ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο Αθανάσιος Σταθόπουλος και ο δις Ολυμπιονίκης και εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λευτέρης Πετρούνιας.

Παράλληλα, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στον Λευτέρη Πετρούνια από τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, Νίκο Χουρσαλά.

Το «παρών» στους αγώνες έδωσαν, εκτός του Δημάρχου Κορυδαλλού, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Κορυδαλλού Νεκτάριος Τσίρμπας και το μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Άθλησης Νικόλ Ζαχαρέα.

Εκ μέρους της Διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Έφορος Υλικού και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, το μέλος του Δ.Σ. Ελένη Τζαβάρα και ο εκπρόσωπος των αθλητών στο Δ.Σ. Λευτέρης Πετρούνιας, ενώ παρούσα ήταν επίσης η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Ε.Ο.Ε. Βασιλική Μιλλούση.

Ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, αφού συνεχάρη αθλητές, αθλήτριες, γονείς και κριτές του αγώνα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ύστερα από πολλά χρόνια υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, με αύξηση της τάξεως του 50% σε Βορρά και Νότο και συνεχάρη τους προπονητές-προπονήτριες για την εξαιρετικη δουλειά που κάνουν για να αναπτυχθεί η Ενόργανη Γυμναστική, καθώς και τα σωματεία που έχουν συμβάλει θετικά σε αυτήν την εξέλιξη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παμπαίδων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παγκορασίδων