Ιδανικό φινάλε στο “EGO Gym White Tower 2023”!

Αντάξιο των υψηλών προσδοκιών αποδείχθηκε το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EGO Gym White Tower 2023”, που φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου», ανοίγοντας ιδανικά τον κύκλο των φετινών διοργανώσεων Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο..

Το “EGO Gym White Tower 2023” υλοποιήθηκε από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και ήταν ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αριθμώντας 1.000 και πλέον συμμετέχοντες από 55 σωματεία και φορείς από όλη την Ελλάδα και από κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ, η οποία περιλάμβανε εξίσου εντυπωσιακά προγράμματα και χαρακτηρίστηκε για άλλη μία φορά από κατάμεστες εξέδρες, τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, στην αθλητική εγκατάσταση που φέρει μάλιστα το όνομά της.

Εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κώστας Πανταζής, ο οποίος συνεχάρη εκ νέου όλες τις ομάδες, τα σωματεία και όσους εργάστηκαν για την πρωτοφανή επιτυχία της διήμερης φετινής διοργάνωσης, καθώς επίσης ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, το μέλος του Δ.Σ., Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σπύρος Σκλάβος, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.

Στο περιθώριο του αγωνιστικού προγράμματος, ο κ. Πανταζής τίμησε τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Προέδρου Αθανάσιου Σταθόπουλου και του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο., σε ένδειξη ευχαριστίας για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Ευόσμου.

Επιπλέον, βραβεύθηκαν οι εξαιρετικοί εθελοντές, για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν για την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης!

Το “EGO Gym White Tower 2023” και η Θεσσαλονίκη δίνει την σκυτάλη στο 21ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Ανατολικής Αττικής, που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα στο Λαύριο (01-04 Ιουνίου), με 3.500 συμμετέχοντες, για να ακολουθήσει η κορύφωση των φετινών εγχώριων διοργανώσεων Γυμναστικής για Όλους με το “Hellas Gym Festival” και “Hellas Gym For Life Challenge” που θα φιλοξενηθούν στο Christmas Theater του Γαλατσίου (15-18 Ιουνίου), σε μία ανεπανάληπτη γιορτή άθλησης και χαρά με 7.500 συμμετέχοντες!