Μοναδικό θέαμα και συμμετοχές κάθε ηλικίας στο “EGO Gym White Tower 2023” στον Εύοσμο

Ένα ξεχωριστό θέαμα γυμναστικής ζωντανεύει το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου», όπου θα φιλοξενηθεί το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EGO Gym White Tower 2023”, αναδεικνύοντας ένα άθλημα που συνδυάζει ακροβατικά, χορευτικά και θεατρικά στοιχεία και δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες.

Το “EGO Gym White Tower 2023” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου και είναι ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Be Active” της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ιδιαίτερη αξία στο άθλημα της Γυμναστικής για Όλους δίνει ο συμπεριληπτικός χαρακτήρας που έχει, καθώς οι ομάδες απαρτίζονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών. Στη φετινή διοργάνωση πρόκειται να συμμετάσχουν περίπου 1.000 αθλούμενοι, ηλικίας 4 έως 84 ετών, εκπροσωπώντας συνολικά 55 αθλητικά σωματεία και φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που θα παρουσιάσουν εντυπωσιακά προγράμματα!

Τόσο το Σάββατο 27/05 όσο και την Κυριακή 28/05 η αγωνιστική δράση θα διαρκέσει από τις 17:30 έως τις 20:30, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να θαυμάσει μία διαφορετική πρόταση άθλησης και ζωής.

Το φετινό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “White Tower” θα είναι το τρίτο που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας μάλιστα στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου, όπου είχε γίνει το απόλυτα επιτυχημένο ξεκίνημα του θεσμού το 2019.

Πλέον, με διπλάσιο αριθμό συμμετοχών σε σχέση με πέρσι, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να αποδειχθεί εντυπωσιακότερη και πιο επιτυχημένη από όλες!

Το “EGO Gym White Tower 2023”, όπως όλα τα Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, δεν θα έχει διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, επιβραβεύοντας την αξία της συμμετοχής και προσφέροντας αναμνηστικά έπαθλα σε όλους τους συμμετέχοντες.