Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’ κατ. & Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ.

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), 5ου επιπέδου, καθώς και του Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικού Διαδρόμου Επιπέδων 1-4, Α’-Β’-Γ’-Δ’ Περιφερειών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Αμαλιάδα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας, στις 13-14 Μαΐου 2023, σε συνδιοργάνωση με την Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε..

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Ολυμπισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος, οι Βουλευτές Ηλείας Θεοδώρα-Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο Ηλείος» Γιώργος Μπακέλας και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε. Γιάννης Παυλάκης, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του αγώνα, ενώ αντίστοιχες πλακέτες απένειμε η κυρία Τζαβάρα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και στον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο.

Επιπλέον, ο κ. Σταθόπουλος τίμησε για την προσφορά του στην ελληνική Γυμναστική και στο άθλημα του Τραμπολίνο τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, ο οποίος διετέλεσε στέλεχος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και έφορος του Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας.

Στο τέλος του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος έγινε παρουσίαση εναέριων ακροβατικών από το σωματείο Άθλος Καλαμάτας.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ε.Γ.Ο. Ελένη Τζαβάρα ανέφερε σε δήλωσή της:
«Εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. και της Τ.Ε. Τραμπολίνο, θέλω να απευθύνω ευχαριστίες σε όλους εκείνους που βοήθησαν στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με την συμμετοχή 240 αθλητών, ενός αγώνα με συμμετοχή 240 αθλητών-αθλητριών. Η εικόνα αυτών των παιδιών, αλλά και της γεμάτης εξέδρας από σχεδόν 1.000 φιλάθλους, μας γέμισε χαρά και συγκίνηση.
Ευχαριστούμε θερμά την συνδιοργανώτρια Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε., τον Δήμο Ήλιδας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Α.Σ. Κόροιβος Αμαλιάδας που βοήθησε τα μέγιστα με επικεφαλής τον Έφορο κ. Νίκο Ντίνο και φυσικά και τους αθλητές, προπονητές, κριτές, τα σωματεία, όπως και τη γραμματεία των αγώνων για την εξαιρετική δουλειά και προσφορά τους.
Επίσης, ευχαριστούμε το κλιμάκιο γιατρού και νοσηλευτών του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, καθώς και όλους τους χορηγούς του αγώνα για την υποστήριξή τους και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΕΧΜΑ κ. Αθανάσιο Μανάβη και στον εργοταξιάρχη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κ. Γιάννη Αυγέρη».

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο Α’-Β’-Γ’ κατ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Α’-Β’-Γ’-Δ’ κατ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικού Διαδρόμου επιπέδων 1-4