Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Α’-Β’ κατηγοριών

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων).

Τον αγώνα, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Ε.Γ. Μίκρας στις 13-14 Μαΐου 2023, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Άγγελος Χαριστέας, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης, η Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πανοράματος Σοφία Λαβασά και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και Γραμματέας των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης Δήμητρα Γιαννιού.

Από πλευράς της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υψηλών Επιδόσεων Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης, η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ο Έφορος Υλικού και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης & Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Δημήτρης Τσεγκέλης, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Νεκτάριος Κελεσίδης, το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Προβιάς, το μέλος του Δ.Σ., Αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας και Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Σπύρος Σκλάβος, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. Χρήστος Ψαθάς.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Ανδρών

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Γυναικών

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Εφήβων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Νεανίδων