Επίσκεψη του Κ. Πανταζή στη Νορβηγία ενόψει του EUROGYM & EGFL 2024

Στο Μπόντο της Νορβηγίας παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής, ως προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής που θα φιλοξενήσει το EUROGYM και European Gymnastics for Life Challenge τον Ιούλιο του 2024.

Οι Νορβηγοί διοργανωτές, οι οποίοι κάλυψαν εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα διαμονής των εκπροσώπων των εθνικών Ομοσπονδιών-μελών της European Gymnastics, παρουσίασαν αναλυτικά τους χώρους όπου θα πραγματοποιηθούν η Τελετή Έναρξης και Τελετή Λήξης, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους διαμονής των αποστολών, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της European Gymnastics, Χλιφ Θοργκεϊρσντότιρ, έδωσε το στίγμα στην έναρξη και κατόπιν παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός που έχει γίνει ανά τομέα από την Οργανωτική Επιτροπή, σε μία διοργάνωση που θα έχει διπλό ενδιαφέρον, αφού θα προηγηθεί το διαγωνιστικό σκέλος με διάρκεια τριών ημερών και θα ακολουθήσει το φεστιβάλ, που θα διαρκέσει άλλες πέντε ημέρες.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Πανταζής ευχαρίστησε τους Νορβηγούς «οικοδεσπότες» και υπογράμμισε ότι το Μπόντο αποτελεί έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, με εκπληκτική φυσική ομορφιά, διαφορετική από αυτήν που συναντούμε στην ελληνική φύση. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι χώροι διαμονής των αποστολών και οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υψηλού επιπέδου.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο. ανέφερε, επίσης, ότι στο επόμενο διάστημα θα μεταφέρει αναλυτικά στα σωματεία της χώρας μας τις εντυπώσεις του και τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, ώστε να υπάρξει η καλύτερη και η ευρύτερη δυνατή ελληνική συμμετοχή στο EUROGYM και το European Gymnastics for Life Challenge του 2024.