Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Ατομικού και Ανσάμπλ Β’ κατ.

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Ατομικού και Ομαδικού (Ανσάμπλ) Β’ Κατηγορίας (Νεανίδων).

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Καλαμάτα, στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο «Τέντα», στις 27-30 Απριλίου 2023. Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Παιδείας Μαρία Αγγελή και η Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτα Βασιλοπούλου.

Εκ μέρους της διοίκησης της Ε.Γ.Ο. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, η Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ειρήνη Μανδραβέλη και τα μέλη του Δ.Σ. Βούλα Κουβάτσου και Ελένη Μιχοπούλου.

Στο περιθώριο των αγώνων, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο στο γραφείο του και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση, σχετικά με την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σωματεία Γυμναστικής της πόλης, καθώς και γύρω από κοινές δράσεις που μπορούν να υπάρξουν με την Ομοσπονδία για την περαιτέρω ανάπτυξη των αθλημάτων της Γυμναστικής στην περιοχή.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Ομαδικού Συλλόγων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Ατομικού (Σύνθετο & Τελικοί Οργάνων)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα του Ανσάμπλ (Σύνθετο & Τελικοί Οργάνων)

Δείτε ΕΔΩ την σύνθεση της Εφορείας Κριτών