Προπονητικό καμπ ακροβατικής στη Βουλγαρία από τη European Gymnastics

Σας γνωρίζουμε ότι η European Gymnastics διοργανώνει προπονητικό καμπ και σεμινάριο προπονητών Ακροβατικής Γυμναστικής στο Κράνεβο της Βουλγαρίας, από τις 31 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2023, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και προπονητές από τις χώρες-μέλη της. Το καμπ θα διοργανωθεί υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της European Gymnastics.

Αναμένονται τουλάχιστον 50 συμμετέχοντες, με μέγιστο όριο τους 100. Κάθε ομάδα πρέπει να συμμετέχει με τουλάχιστον έναν προπονητή (ο συνολικός αριθμός των προπονητών εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών/αθλητριών). Η European Gymnastics έχει θέσει ως ανώτατο όριο τον αριθμό των 10 συμμετεχόντων αθλητών/αθλητριών από κάθε χώρα-μέλος αλλά σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος μπορεί να κατατεθεί αίτημα για το ενδεχόμενο κάλυψης των επιπλέον αναγκών.

Θα οργανωθούν ειδικά μαθήματα και εργαστήρια για προπονητές χωρίς αθλητές/αθλήτριες. Σύντομα προπονητικά σεμινάρια για όλους τους προπονητές θα πραγματοποιούνται πριν ή μετά τις προπονήσεις.

Εφόσον εκφράσουν ενδιαφέρον περισσότεροι αθλητές/προπονητές από αυτούς που τελικά μπορούν να συμμετάσχουν, τότε θα διενεργηθεί κλήρωση στα γραφεία της Ε.Γ.Ο. δύο ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής που έχει θέσει η European Gymnastics.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία όπως καταθέσουν τα αιτήματά τους στην Ε.Γ.Ο. το αργότερο έως την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 και ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ Ακροβατικής Γυμναστικής (Αθλητές & προπονητές):
Ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα), Ημερομηνία γέννησης, Φύλο, Ιδιότητα (αθλητής ή προπονητής), Αγώνισμα.

Τα έξοδα θα επιβαρύνουν τα σωματεία.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της European Gymnastics για το προπονητικό καμπ ακροβατικής 2023