Πέντε μετάλλια στην Πράγα για τους αθλητές της αεροβικής

Με ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους θα επιστρέψουν από την Πράγα οι αθλητές της ελληνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής ανδρών-γυναικών, που συμμετείχαν με επιτυχία στο διεθνές τουρνουά “Czech Aerobic Open”. Η διοργάνωση της τσεχικής πρωτεύουσας αποτέλεσε το δεύτερο φετινό αγωνιστικό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Τη 2η θέση κατέκτησαν στην Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών οι Φαίδρα Διαμαντή / Νίκος Παπαγεωργίου / Αναστασία Θεοδωρακέα / Αιμιλία Αυγητίδου / Σταυρούλα Κεραμίδα με 18,722 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση των αγωνισμάτων τους τερμάτισαν η Φαίδρα Διαμαντή στο Ατομικό Γυναικών με 19,550 β., ο Νίκος Παπαγεωργίου στο Ατομικό Ανδρών με 17,700 β., οι Φαίδρα Διαμαντή / Νίκος Παπαγεωργίου ως δίδυμο στο Μικτό Ζευγάρι με 18,700 β., καθώς και οι Αναστασία Θεοδωρακέα / Αιμιλία Αυγητίδου / Σταυρούλα Κεραμίδα στο Τρίο με 18,182 β..

Επιπλέον, στον προκριματικό του Ατομικού Γυναικών αγωνίστηκε η Σταυρούλα Κεραμίδα, που κατέλαβε τη 15η θέση με 18,350 β..

Στο διεθνές τουρνουά “Czech Aerobic Open” συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 19 χώρες. Την ελληνική ομάδα συνόδευσαν στην Πράγα ο Δημήτρης Πολύζος, ο οποίος είχε χρέη κριτή στη διοργάνωση, και η Αθηνά Γουρνά.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Ειδική Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής Κωνσταντίνα Δήμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές-αθλήτριες της ελληνικής ομάδας και στους προπονητές-προπονήτριές τους!