Συγχαρητήρια σε Πετρούνια, Μεσίρη και σε όλη την ελληνική αποστολή από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.

Τα συγχαρητήριά τους προς τον Λευτέρη Πετρούνια και την Αθανασία Μεσίρη, προς τους προπονητές τους Δημήτρη Ράφτη και Ηλία Τσοπάνογλου, καθώς και προς όλη την ελληνική αποστολή που βρέθηκε στην Αττάλεια, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., έπειτα από τη διπλή ελληνική επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, στην Αθανασία Μεσίρη, στους προπονητές τους και σε όλα τα μέλη των Εθνικών μας ομάδων στην Αττάλεια. Η προσπάθειά μας για την κατάκτηση της Ολυμπιακής πρόκρισης είναι σε εξέλιξη και με τα επιτυχημένα αποτελέσματά τους, οι αθλητές και οι αθλήτριές μας έδειξαν ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε», τόνισε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης ανέφερε:
«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Εθνική ομάδα, που αυτές τις άγιες μέρες της Ορθοδοξίας λάμπρυνε με την παρουσία της και την πετυχημένη συμμετοχή της το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αττάλεια της Τουρκίας. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την πορεία των αθλητών μας και ιδιαίτερα για τον Λευτέρη Πετρούνια, που κατακτά άλλο ένα μετάλλιο και για τη μικρή μας Αθανασία Μεσίρη, που για πρώτη φορά εκπροσωπεί τη χώρα μας και έφτασε στον τελικό και στην 7η θέση. Ως αρχηγός της αποστολής, δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για το ήθος και την αγωνιστικότητα της Εθνικής μας και τις προσωπικές επιτυχίες του καθενός από το σύνολο των αθλητών – αθλητριών που στελέχωσαν την ομάδα, των προπονητών και των υπόλοιπων μελών της αποστολής που δούλεψαν για να έρθει αυτό το επιτυχημένο αποτέλεσμα».