Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’ κατ., Τελικής Φάσης Δ’-Ε’ κατ. & Αγώνα OPEN

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων), της Τελικής Φάσης Δ’-Ε’ Κατηγοριών (Παμπαίδων-Παγκορασίδων) και του Αγώνα Κατηγορίας OPEN.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο «Φιλίππειο» Κλειστό Γυμναστήριο Βέροιας, στις 08-09 Απριλίου 2023, με την συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών από 22 σωματεία και με απόλυτη επιτυχία.

Τη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Ε.Γ.Ο. με την σημαντική υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Θανάσης Δέλλας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Λάζαρος Ασλανίδης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιαμήτρος.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Κώστας Πανταζής ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου τον Δήμαρχο Βέροιας Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη και τον Πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Θανάση Δέλλα για την υποστήριξή τους, όπως επίσης τα τοπικά σωματεία της ακροβατικής ΑΠΣ Βερόη Βέροιας και ΑΠΣ Μελίκη που συνέβαλαν στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος, αλλά και το προσωπικό του «Φιλίππειου» Κλειστού Γυμναστηρίου.
Τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησε, επίσης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αβραάμ Σαπρανίδης, ενώ στους αγώνες παρέστη και η Ταμίας της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Έλσα Σκεύη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τους αγώνες, με τον φακό της Hermes Productions: