Θετικό ξεκίνημα για τους πρωταθλητές της αεροβικής στην Μπρατισλάβα

Θετική ήταν η εικόνα της ελληνικής ομάδας αεροβικής γυμναστικής ανδρών-γυναικών στην πρώτη της φετινή εμφάνιση, στο διεθνές τουρνουά “Slovak Open” που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Οι Έλληνες πρωταθλητές, που προετοιμάζονται με ορίζοντα το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του ερχόμενου Νοεμβρίου στην Αττάλεια, κατέκτησαν πέντε μετάλλια (δύο χρυσά και τρία ασημένια) στον πρώτο τους φετινό αγώνα.

Συγκεκριμένα, την 1η θέση κατέκτησαν στο Τρίο Ανδρών-Γυναικών οι Αναστασία Θεοδωρακέα / Αιμιλία Αυγητίδου / Σταυρούλα Κεραμίδα (18,482 β.) και στην Πεντάδα Ανδρών-Γυναικών οι Φαίδρα Διαμαντή / Νίκος Παπαγεωργίου / Αναστασία Θεοδωρακέα / Αιμιλία Αυγητίδου / Σταυρούλα Κεραμίδα (17,994 β.), ενώ τη 2η θέση κέρδισαν η Φαίδρα Διαμαντή στο Ατομικό Γυναικών (19,700 β.), ο Νίκος Παπαγεωργίου στο Ατομικό Ανδρών (18,000 β.), καθώς και οι Φαίδρα Διαμαντή / Νίκος Παπαγεωργίου ως δίδυμο στο Ζευγάρι (16,950 β.).
Επίσης, στον προκριματικό του Ατομικού Γυναικών αγωνίστηκε η Σταυρούλα Κεραμίδα κατακτώντας τη 10η θέση με 18,050 β..

Την αποστολή συνόδευσαν στην Μπρατισλάβα οι προπονητές Δημήτρης Πολύζος και Αθηνά Γουρνά.

Το επόμενο αγωνιστικό τεστ για την ελληνική ομάδα θα έρθει στο “Czech Aerobic Open” στην Πράγα, από τις 21 έως τις 23 Απριλίου.