Δυνατό ξεκίνημα για τη Λύτρα στην Σόφια, 7η στο σύνθετο ατομικό μετά την πρεμιέρα

Με επιτυχημένες εμφανίσεις σε στεφάνι και μπάλα, που τη φέρνουν προς το παρόν στην ιδιαίτερα αξιόλογη 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, ξεκίνησε η Παναγιώτα Λύτρα την παρουσία της στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας.

Στην πρεμιέρα των αγώνων, η 16χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε 30,700 β. στο στεφάνι και 30,450 β. στην μπάλα, επιδόσεις που της δίνουν μέχρι στιγμής την 7η θέση στο σύνθετο ατομικό, απέναντι σε κορυφαία ονόματα του αθλήματος, με 61,150 βαθμούς.

Παράλληλα, η Λύτρα κατέλαβε την 9η θέση τόσο στο στεφάνι όσο και στην μπάλα, μένοντας οριακά εκτός προνομιούχου οκτάδας, με το τελευταίο εισιτήριο στην μπάλα να χάνεται σε ισοβαθμία με την Ιταλίδα Μιλένα Μπαλντασάρι.

Θα είναι, έτσι, 1η αναπληρωματική στους δύο πρώτους τελικούς οργάνων της Κυριακής (02/04), αλλά θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την είσοδό της στους αντίστοιχους τελικούς στις κορύνες και στην κορδέλα μέσα από το αυριανό δεύτερο σκέλος του προκριματικού, στον οποίο θα συμμετάσχει στον απογευματινό όμιλο (Σάββατο 01/04, ώρα 15:30 – 17:20), επιδιώκοντας ταυτόχρονα να διατηρήσει ή και να βελτιώσει την υψηλή θέση της στο σύνθετο ατομικό.