Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων του 2022, στην Τακτική Γ.Σ. της Ε.Γ.Ο.

Με ευρεία πλειοψηφία ενέκριναν τα σωματεία της Γυμναστικής τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας για το έτος 2022.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Γ.Ο., η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03) στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκπροσωπήθηκαν 31 από τα σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς και 1 σωματείο χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Τόσο ο διοικητικός απολογισμός όσο και ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2022 εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, με 29 ψήφους υπέρ και 2 κατά, επισφραγίζοντας την αποδοχή των ενεργειών του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. από τη βάση των σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, με ομόφωνη ψήφο έγιναν αποδεκτοί ο Κανονισμός των Εθνικών Ομάδων, ο Κανονισμός του αθλήματος Παρκούρ, η έγκριση του οποίου ανοίγει τον δρόμο για την τέλεση επίσημων εθνικών διοργανώσεων, καθώς και η τροποποίηση του Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών της Ε.Γ.Ο., βάσει της οποίας θα επιτρέπεται πλέον σε έναν αθλητή / αθλήτρια να αγωνίζεται σε όσα από τα αθλήματα της Γυμναστικής επιθυμεί, ως μέλος του ίδιου σωματείου και έχοντας τον ίδιο αριθμό μητρώου.

Ομόφωνα επικυρώθηκαν, επίσης, τα πρακτικά της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Γ.Ο. της 15ης Δεκεμβρίου 2022.