Χαμόγελα στην επίσημη προπόνηση των Ελληνίδων αθλητριών πριν το Aphrodite Cup

Πανέτοιμες για το επίσημο φετινό ξεκίνημά τους είναι οι Ελληνίδες αθλήτριες που θα αγωνιστούν στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Aphrodite Cup!
Η επίσημη προπόνησή τους στο ταπί του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστηρίου του Φαλήρου κύλησε πολύ καλά και όλες πλέον περιμένουν την πρεμιέρα της Παρασκευής (10/03) για να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους:

– Στο Ατομικό Νεανίδων, στον Δ’ Όμιλο (12:30 – 13:40) θα αγωνιστούν οι Ελένη Μαρία Μουλακάκη, Ελισάβετ Μανωλοπούλου, Μαρία Μανάτου, Αγγελική Κανιούρα και στον Ε’ Όμιλο (13:50 – 15:00) οι Ουρανία Συγκούνα, Παρασκευή Μπήλια, Ελένη Τζούδα, Αναστασία Μαρία Καγκάλου, εκτελώντας όλες τους προγράμματα με στεφάνι και μπάλα.

– Στο Ανσάμπλ Νεανίδων, η ελληνική ομάδα (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη) θα παρουσιάσει το πρόγραμμά της στα 5 Σχοινάκια, συμμετέχοντας στον Β’ Όμιλο (15:50 – 16:15).

– Στο Ατομικό Γυναικών, οι Ιζαμπέλα Σαρίδου και Ιωάννα Λιάσκου θα αγωνιστούν σε στεφάνι και μπάλα, στον Β’ Όμιλο της κατηγορίας τους (17:35 – 18:35).

– Αμέσως μετά την Τελετή Έναρξης (18:35 – 19:00), τις ελληνικές προσπάθειες της ημέρας θα ολοκληρώσει, το Ανσάμπλ Γυναικών (19:05 – 19:20). Η Εθνική ομάδα (Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι) θα κάνει τα «αποκαλυπτήρια» του νέου προγράμματός της στα 5 Στεφάνια, με μουσική από τον «Ζορμπά» του Μίκη Θεοδωράκη.