Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Ξεκίνησε μέσα από το ticketmaster.gr η διάθεση των εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητριών από 34 χώρες.

Τα ημερήσια εισιτήρια τιμώνται 5 € για τους προκριματικούς (Παρασκευή 17/03 και Σάββατο 18/03) και 10 € για τους τελικούς (Κυριακή 19/03). Η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου για ολόκληρη τη διοργάνωση (και για τις τρεις ημέρες) είναι 15 €.

Προπώληση εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνεται, επίσης, σε ειδικό εκδοτήριο στην είσοδο του σταδίου, κατά τις ημέρες των αγώνων του Aphrodite Cup (10-12 Μαρτίου).

– Για ομαδική αγορά 10 εισιτηρίων και άνω, θα χορηγείται έκπτωση (9 εισιτήρια + 1 δώρο). Οι ενδιαφερόμενοι για ομαδικά πακέτα εισιτηρίων παρακαλούνται να απευθύνουν το αίτημά τους στο email [email protected].

– Η είσοδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι δωρεάν για παιδιά έως 5 ετών και για ΑμεΑ.

– Ένας αριθμός δωρεάν εισιτηρίων θα διατίθεται αποκλειστικά για τις αθλήτριες Ρυθμικής Γυμναστικής των σωματείων-μελών της Ε.Γ.Ο., μέσα από το ticketmaster.gr. Κατά τη διαδικασία κράτησης του εισιτηρίου, οι αθλήτριες θα πρέπει να επιλέγουν το σχετικό πεδίο τύπου θεατή («Αθλήτριες») και να εισάγουν τον Αριθμό Μητρώου τους, ώστε να εκδοθεί εισιτήριο μηδενικού κόστους. Δεδομένου ότι ο αριθμός των εισιτηρίων αυτών είναι συγκεκριμένος ανά αγωνιστική ημέρα, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Διευκρινίζεται ότι η είσοδος των θεατών είναι ελεύθερη για το κοινό στο Aphrodite Cup, για το τριήμερο 10-12 Μαρτίου. Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων αφορά μόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής της ερχόμενης εβδομάδας.