Πρόσκληση συμμετοχής στο 6ο Olympic Day Run Greece

To Olympic Day Run Greece, ο απόλυτος Ολυμπιακός αγώνας δρόμου, επιστρέφει για 6η χρονιά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών, διακεκριμένων αθλητών και προπονητών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων όλης της χώρας.

Οι εγγραφές άνοιξαν στην ιστοσελίδα του αγώνα olympicdayrun.gr. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στην και ζήσε την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία καθώς το Olympic Day Run Greece αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και τον επίσημο παγκόσμιο θεσμό για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, που καθιέρωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, με στόχο τη διάδοση της Ολυμπιακής ιδέας.

Τη διοργάνωση πραγματοποιούν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το ΔΚΟ “OLYMPiA”.

Κάνε σήμερα την Εγγραφή σου στο olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Τ.Κ. 54636, Θεσσαλονίκη).