Αποτελέσματα Περιφερειακού Αγώνα Ακροβατικής Α’-Β’1-Β’2-Γ’-Δ’-Ε’-OPEN κατ. (Β’ περιφέρειας)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειακός Αγώνας Ακροβατικής Γυμναστικής Α’-Β’1- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’-OPEN Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) της Β’ Περιφέρειας, που χαρακτηρίστηκε από καλές και ελπιδοφόρες εμφανίσεις, όπως και η αντίστοιχη των υπόλοιπων γεωγραφικών περιφερειών που είχε προηγηθεί χρονικά.

Στο ξεκίνημα της διοργάνωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, πριν από την εναρκτήρια ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Ε.Γ.Ο. και Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστα Πανταζή.

Στον αγώνα, που διεξήχθη στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, παρευρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ο Β’ Αντιπρόεδρος Αβραάμ Σαπρανίδη και η Γ’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Μανδραβέλη, ενώ τη διοργάνωση τίμησαν επιπλέον με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της Ε.Γ.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης, καθώς και η Ταμίας της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Έλσα Σκεύη.

Όπως είχε συμβεί και στον αντίστοιχο αγώνα των Α’-Γ’-Δ’ Περιφερειών στο Λαύριο, τη διοργάνωση κάλυψε πιλοτικά με εσωτερική τηλεοπτική παραγωγή η εταιρεία “MEDIAPRO”, η οποία δοκίμασε και στη Μίκρα το ρομποτικό σύστημά της που επιτρέπει την κάλυψη αθλητικών γεγονότων εξ αποστάσεως, με υψηλή ποιότητα και μειωμένο κόστος παραγωγής.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των αγώνων

Στιγμιότυπα από τη διοργάνωση, με τον φακό της ΕΡΜΗΣ PRODUCTIONS: