Επιτυχημένο το τεστ του ανσάμπλ γυναικών ενόψει Aphrodite Cup και Παγκοσμίου Κυπέλλου

Επιτυχημένο ήταν το τελευταίο τεστ της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών, το Σάββατο 04/03 στο Κ.Υ.Ε. Αγίου Κοσμά, πριν από την επίσημη πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας στο Φάληρο, αρχικά στο 8ο Διεθνές Τουρνουά Aphrodite Cup (10-12 Μαρτίου) και κατόπιν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής (17-19 Μαρτίου).

Η Εθνική ομάδα, που θα αγωνιστεί στο Φάληρο αποτελούμενη από την εξάδα Εΐρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι και την οποία συμπληρώνουν άλλες πέντε αθλήτριες, οι Μαρίζα Ελευθερίου, Κατερίνα Στεργιούλα, Μαριλένα Τριάντου, Ορσαλία Τσιτσιγκού, Αλέσια Χατελλάρι, παρουσίασε τα εντυπωσιακά καινούργια προγράμματά της στα 5 στεφάνια και στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα νέα προγράμματά τους παρουσίασαν με επιτυχία και οι αθλήτριες της Εθνικής ανσάμπλ νεανίδων, την οποία απαρτίζουν οι Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη με αναπληρωματική την Άννα Πετροπούλου.

Παρούσα στο τεστ ήταν η Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής, Ειρήνη Αϊνδιλή, ενώ τις προσπάθειες των Ελληνίδων αθλητριών αξιολόγησαν οι διεθνείς κριτές Έφη Πανταζίδου, Σοφία Μπούρα, Χρύσα Γεωργακάκη, Μαίρη Πατρινέλλη, Κατερίνα Αργυροπούλου, τις οποίες η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί για την παρουσία και την συνεισφορά τους.