Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση της Ε.Γ.Ο. με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Μετά από αίτημα του Πρόεδρου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιου Σταθόπουλου και την άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο συνάντηση των δύο μερών το πρωί της Τρίτης (31/01).

Στη συνάντηση, από πλευράς Ε.Γ.Ο., συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής και οι Αντιπρόεδροι Ειρήνη Αϊνδιλή, Αβραάμ Σαπρανίδης και Ειρήνη Μανδραβέλη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας και στο τραπέζι τέθηκαν τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική Γυμναστική, με στόχο την εξεύρεση άμεσων λύσεων.

Συζητήθηκαν διεξοδικά το χρονοδιάγραμμα  μετεγκατάστασης από το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο κλειστό της Παιανίας και στο ΟΑΚΑ, όπως επίσης και τα θέματα μετεγκατάστασης των αθλητών και αθλητριών της Γυμναστικής στις σύγχρονες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών που έχουν εξασφαλιστεί.

Επίσης έγινε αναφορά στην συνολικά αυξανόμενη επιχορήγηση της Ε.Γ.Ο. με το σύστημα αξιολόγησης «Χίλων», αλλά και μέσω της ενίσχυσης από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος, με τον κ. Αυγενάκη να εμφανίζεται απόλυτα υποστηρικτικός στα αιτήματα των ανθρώπων της Γυμναστικής, στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε με την δέσμευση μιας κοινής πορείας, με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη του αθλήματος των Ολυμπιονικών, διεκδικώντας νέες διακρίσεις και επιτυχίες.