Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά

Επίσκεψη στους χώρους του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά πραγματοποίησε πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών και αθλητριών των Εθνικών ομάδων Γυμναστικής και άκουσε τους προβληματισμούς των διοικούντων της Ε.Γ.Ο. σχετικά με την προοπτική μετεγκατάστασής τους σε άλλον χώρο.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Τομεάρχης Αθλητισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης, οι Βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθήνας Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπαλάφας, ο Διευθυντής της Κ.Ο. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Συντονιστής του Τμήματος Αθλητισμού Κώστας Αλεξίου, μέλη της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας καθώς και μέλη των τοπικών οργανώσεων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε εκ μέρους της Ε.Γ.Ο. ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την παντελή απουσία ενημέρωσης σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το χώρο που προπονούνται οι Εθνικές ομάδες της Γυμναστικής, πότε θα πρέπει να φύγουν και πού θα εγκατασταθούν.

Παράλληλα, τα στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είχαν συνομιλίες με τους αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές-προπονήτριες της Γυμναστικής, στους οποίους εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο δίκαιο αίτημα να έχουν ικανοποιητικές συνθήκες προπόνησης σε κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αττικής από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ, τη διοίκηση της Ε.Γ.Ο. εκπροσώπησαν η Α’ Αντιπρόεδρος Ειρήνη Αϊνδιλή και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελένη Μιχοπούλου.

Στιγμιότυπα από την επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά: