Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της European Gymnastics ο Δημήτρης Πολύζος

Τον τιμητικό ρόλο του Αντιπροέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής της European Gymnastics θα έχει ο νεοεκλεγείς Δημήτρης Πολύζος.

Ο Έλληνας διεθνής κριτής επικράτησε στην εσωτερική ψηφοφορία μεταξύ των τριών μελών της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στην Πορτογαλία και έτσι θα έχει την τιμή να ασκεί τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής για τα επόμενα τρία χρόνια (Ιανουάριος 2023 – Δεκέμβριος 2025).

«Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. και ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Τ.Ε. Αεροβικής κυρία Κωνσταντίνα Δήμα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Τεχνικής επιτροπής Αεροβικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής με Πρόεδρο την κυρία Αλίνα Ντράγκαν για την εκλογή μου στη θέση του Αντιπροέδρου και ελπίζω να φανώ αντάξιός τους εκπροσωπώντας με το καλύτερο τρόπο την Ελλάδα και κάνοντας το καλύτερο για την ανάπτυξη του αθλήματος της αεροβικής γυμναστικής στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Πολύζος.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής της Ομοσπονδίας Κωνσταντίνα Δήμα και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. συγχαίρουν τον Δημήτρη Πολύζο για τη διάκρισή του και του εύχονται καλή επιτυχία στη θητεία του!