Χάλκινο μετάλλιο από τη Μαρία Αριστείδου στους παγκόσμιους αγώνες, στον ακροβατικό διάδρομο κοριτσιών 13-14 ετών!

Με τον ομορφότερο τρόπο και με ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο, από τη Μαρία Αριστείδου στον ακροβατικό διάδρομο κοριτσιών 13-14 ετών, έπεσε για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία των παγκόσμιων αγώνων τραμπολίνο ηλικιών στη Βουλγαρία, διοργάνωση με την οποία ολοκληρώθηκε η πιο επιτυχημένη χρονιά στην Ιστορία του ελληνικού τραμπολίνο.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό του αγωνίσματος με 22,000 βαθμούς και συνόδευσε στο βάθρο των νικητριών τη Βρετανίδα Αλίσια Φιλντ (23,000 β.) και τη Βελγίδα Λάνι Σπίσενς (22,700 β.).

Στον προκριματικό του ακροβατικού διαδρόμου κοριτσιών 13-14 ετών η Μαρία Αριστείδου είχε πάρει την 6η θέση μεταξύ των υποψηφίων φιναλίστ με 43,300 β., ενώ με το εθνόσημο αγωνίστηκε και η Αιμιλία Εφραίμογλου, η οποία τερμάτισε 18η με 38,600 β..

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο Ελένη Τζαβάρα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στη Μαρία Αριστείδου και στην προπονήτριά της Λιν Πάππα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, καθώς και σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής για τις επτυχημένες προσπάθειές τους στη διοργάνωση!