Ο Κώστας Πανταζής εκπροσώπησε την Ε.Γ.Ο. στο συνέδριο της ΕλλΕΕΔΑΑ

Οι δράσεις και οι διοργανώσεις της Ε.Γ.Ο. που προάγουν τον αθλητικό τουρισμό παρουσιάστηκαν εκτενώς στο 22ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ), στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο παρέστη ως ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και διδάκτωρ αθλητικού μάνατζμεντ Κώστας Πανταζής, έπειτα από πρόσκληση των διοργανωτών.

Ο κ. Πανταζής συμμετείχε στην στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Αθλητικές Διοργανώσεις: Αντίκτυπος στον τουρισμό, οικονομία και κοινωνία» και αναφέρθηκε στα αθλήματα της Ε.Γ.Ο. που συμβάλλουν στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού και ειδικότερα στη Γυμναστική για Όλους.

Μεταξύ άλλων, ανέπτυξε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τη μεγάλη συμμετοχή και τα οφέλη από εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις των τελευταίων ετών, όπως το Ευρωπαϊκό Golden Age Gym Festival του Ρεθύμνου το 2021 και οι φετινές επιτυχημένες εκδηλώσεις Γυμναστικής για Όλους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λαύριο, που σήμαναν την επανεκκίνηση έπειτα από τη διετή παρένθεση της πανδημίας.