Διάπλατα χαμόγελα στην υποδοχή των Εθνικών ομάδων τραμπολίνο

Με πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα έγιναν δεκτές οι Εθνικές ομάδες τραμπολίνο ανδρών και γυναικών το απόγευμα της Κυριακής (20/11), επιστρέφοντας από την Σόφια, όπου είχαν την πλέον επιτυχημένη συμμετοχή τους σ’ ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής υποδέχθηκαν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας Ελένη Τζαβάρα και πολλοί φίλοι του αθλήματος, που θέλησαν να δώσουν από κοντά θερμά συγχαρητήρια στους Έλληνες πρωταθλητές για τις ανεπανάληπτες επιτυχίες τους.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σόφιας χαρακτηρίστηκε από τις κορυφαίες διακρίσεις των Ελλήνων εκπροσώπων στην Ιστορία του θεσμού, με δύο προκρίσεις σε τελικούς (4η η Εθνική ανδρών στο ομαδικό τραμπολίνο με τους Μάριο Γράψα, Δημήτρη Μακρή, Απόστολο Παπαδάτο, Νίκο Σαββίδη και 5οι οι Μάριος Γράψας / Νίκος Σαββίδης στο συγχρονισμένο τραμπολίνο ανδρών), καθώς και άλλα δύο πλασαρίσματα στην κορυφαία οκτάδα (8η θέση για την Εθνική γυναικών στο ομαδικό τραμπολίνο με τις Λίλα Κασάπογλου, Ευρυδίκη Αργύρη, Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου, καθώς επίσης 8η θέση στο ομαδικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών με τις Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Ελένη Κοπανέλη, Αγγελική Ζορμπά).

Με τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκαν στη διοργάνωση οι αθλητές Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης, Στέφανος Κακογιάννης και οι αθλήτριες Λίλα Κασάπογλου, Ευρυδίκη Αργύρη, Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου, Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Αγγελική Ζορμπά, Ελένη Κοπανέλη, τους οποίους συνόδευσαν οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Βαρβάρα Βοϊβόδα, Ράνια Ρούτση, Απόστολος Σταυριανίδης, Δημήτρης Στεφανόπουλος και ο διεθνής κριτής Δημοσθένης Χρυσοσπάθης.