Στον ημιτελικό του ακροβατικού διαδρόμου η Εφραίμογλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου να παίρνει πανηγυρικά το εισιτήριο για τον ημιτελικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών, άνοιξε στην Σόφια η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος τραμπολίνο ανδρών-γυναικών, το οποίο διεξάγεται στη βουλγαρική πρωτεύουσα από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια κατέκτησε τη 2η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 50,500 βαθμούς και έκλεισε θέση για τη 16άδα του ημιτελικού (Παρασκευή 18/11, 10:00 – 10:40), όπου θα διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην οκτάδα των φιναλίστ.

Στον προκριματικό του ακροβατικού διαδρόμου γυναικών συμμετείχαν επίσης από ελληνικής πλευράς η Ελένη Κοπανέλη, που κατετάγη 32η με 40,200 β. και η Αγγελική Ζορμπά, που τερμάτισε 33η με 39,700 β..

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας περιλαμβάνει, ακόμη, τους προκριματικούς του ατομικού τραμπολίνο σε άνδρες (με το εθνόσημο αγωνίζονται οι Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Νίκος Σαββίδης) και γυναίκες (Λίλα Κασάπογλου, Ευρυδίκη Αργύρη, Αγγελική Καλπαξή, Αναστασία Παπαδημητρίου), καθώς και τον αντίστοιχο προκριματικό του διπλού μίνι τραμπ, όπου παίρνει μέρος ο Στέφανος Κακογιάννης.