Εξελέγη στην Εκτελεστική Επιτροπή της COMEGYM ο Κώστας Πανταζής

Ισχυρή παρουσία στα διοικητικά όργανα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Γυμναστικής (COMEGYM) θα έχει η Ελλάδα, έπειτα από την ανάδειξη του Κώστα Πανταζή σε θέση μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τετραετία 2023-2026.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Γ.Ο. εξασφάλισε την εκλογή του στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στη Γενική Συνέλευση της COMEGYM στην Κωνσταντινούπολη, όπου εκπροσωπήθηκαν 22 εθνικές Ομοσπονδίες-μέλη.

Στο αξίωμα του Προέδρου της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Γυμναστικής εξελέγη ο Αλγερινός Σοφιάν Ζάχι, τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν κατά σειρά η Ιταλίδα Κριστίνα Καζεντίνι, ο Τούρκος Ισμαήλ Γκοτεκίν και ο Μαλτέζος Ρομπέρτο Ντε Σάντις, ενώ στην Εκτελεστική Επιτροπή της COMEGYM θα βρίσκονται, μαζί με τον κ. Πανταζή, ο Κύπριος Χριστόδουλος Φωτίου, ο Αιγύπτιος Μανάλ Ελσαλακανί, η Βέσνα Ράντονιτς από το Μαυροβούνιο, ο Πορτογάλος Αντόνιο Γκερέιρο και ο Ιορδανός Μπαντάκ Σάτα.

Το επόμενο Συνέδριο της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, το πρώτο υπό τη νέα διοίκηση, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στη Μάλτα.