Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Γ.Ο. με τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, στην οποία συζητήθηκαν σημαντικά θέματα και δρομολογήθηκαν λύσεις.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα των διοικούντων της Ε.Γ.Ο., στο πλαίσιο της διαρκούς επιθυμίας για ουσιαστική επικοινωνία και για διάλογο με όλους τους θεσμικούς και συνεργαζόμενους φορείς.

Στο γραφείο του κ. Μαυρωτά βρέθηκαν, εκφράζοντας κατ’ αρχάς τις ευχαριστίες τους, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πανταζής, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής Ελένη Μιχοπούλου, καθώς και ο προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών της Ε.Γ.Ο. Αργύρης Ρηγόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού άκουσε με ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των στελεχών της Ομοσπονδίας και έδωσε απαντήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του συστήματος αξιολόγησης «Χίλων» τόσο για το 2021 όσο και για το 2022, με τις προοπτικές μετεγκατάστασης των Εθνικών ομάδων από το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, καθώς και με την επίλυση θεμάτων σχετικών με το Ηλεκτρονικό Μητρώο Σωματείων της Γ.Γ.Α..

Τα σωματεία-μέλη της Ε.Γ.Ο. θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για όλα τα παραπάνω ζητήματα κατά τη διάρκεια της προσεχούς Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.