Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χάρη Ρώμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής 2023

Το πρώτο βήμα για την επιτυχημένη τέλεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ρυθμικής Γυμναστικής 2023, που θα έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής για άλλη μια χρονιά, έγινε στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χάρη Ρώμα.

Τον κ. Ρώμα επισκέφθηκαν στον γραφείο του η Πρόεδρος της Ε.Ε. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. Ελένη Μιχοπούλου και η Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής Ειρήνη Αϊνδιλή, οι οποίες μετέφεραν εκ μέρους του Προέδρου της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιου Σταθόπουλου ευχαριστίες τόσο για την καθοριστική στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στη φετινή διοργάνωση, όσο και για τη βούληση να συνεχιστεί και να ενισχυθεί αυτή η συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, οι κυρίες Μιχοπούλου και Αϊνδιλή παρουσίασαν στον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού τον φάκελο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για τα πολύπλευρα οφέλη που δημιούργησε η αντίστοιχη διοργάνωση του περασμένου Μαρτίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρώμας υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα σταθεί και πάλι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας αμέριστη στήριξη, ώστε το Παγκόσμιο Κύπελλο της ερχόμενης χρονιάς να αποδειχθεί ακόμα καλύτερο και να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων.

Οι εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής τον ευχαρίστησαν θερμά και το ραντεβού ανανεώθηκε για τους επόμενους μήνες, προκειμένου η διοργάνωση του Μαρτίου του 2023 στο Φάληρο να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.