Χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2022-23 από το Ίδρυμα Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη (A.G. Leventis Foundation) ενισχύοντας με συνέπεια και για 24η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2022.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή  και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ενώ για πρώτη φορά, το πρόγραμμα στηρίζει και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό την προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό. Συνολικά προκηρύσσονται 58 υποτροφίες, των 4.000 ευρώ η κάθε μία, για αθλητές / αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, που αγωνίζονται σε ατομικά Ολυμπιακά Αθλήματα.

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] έως την Τρίτη 20/12/2022.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη www.agleventisfoundation.org/el  ή μέσω e-mail στο [email protected].

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη των Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2022-23

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος