Τεστ αξιολόγησης Εθνικών ομάδων τραμπολίνο ανδρών-γυναικών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/10) το τεστ ελέγχου και αξιολόγησης προγραμμάτων των αθλητών και αθλητριών του τραμπολίνο, ενόψει της ονομαστικής δήλωσης των Εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην Σόφια, από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Στο τεστ, που διεξήχθη παράλληλα στο Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, καθώς και στην Καβάλα, συμμετείχαν οι Μάριος Γράψας, Δημήτρης Μακρής, Απόστολος Παπαδάτος, Λευτέρης Τσιλιγιώργης και οι Νίκος Σαββίδης, Ευριδίκη Αργύρη, αντίστοιχα.

Παρόντες ήταν επίσης οι προπονητές Κυριάκος Μαβιτζής, Βαρβάρα Βοϊβόδα, Δημήτρης Τσακαλίδης, Δημήτρης Τζιμένης, ενώ υπεύθυνοι κριτών ήταν ο Βαγγέλης Κολοζάκης στην Αθήνα και ο Δημήτρης Ψωμόπουλος στην Καβάλα.

Στον Άγιο Κοσμά παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος και η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της Ομοσπονδίας Ελένη Τζαβάρα, οι οποίοι παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αθλητών και συζήτησαν μαζί τους αναφορικά με τις προοπτικές της συμμετοχής τους στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα.