Συνεχίζονται οι ετοιμασίες και οι εγγραφές για το 3ο “Horizon Cup”: 150 αθλητές-αθλήτριες από οκτώ χώρες έκλεισαν ήδη θέση

Η νέα γενιά των πρωταθλητών της ενόργανης γυμναστικής, από την Ελλάδα και την Ευρώπη, δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup”.

Ο επιτυχημένος θεσμός επιστρέφει, δίνοντας ξανά μία ξεχωριστή αγωνιστική ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, που θα πρωταγωνιστήσουν σε μία διεθνή διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών στην εμβληματική αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Αγόρια γεννημένα μεταξύ 2006 και 2010, καθώς και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2008 και 2011 θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, η οποία είναι η μοναδική του είδους της στην Ελλάδα.

Το «παρών» πρόκειται να δώσουν, με βάση τις μέχρι στιγμής δηλώσεις συμμετοχής, περισσότεροι 150 αθλητές – αθλήτριες και επιπλέον 120 προπονητές και συνοδοί, εκπροσωπώντας συνολικά 50 συλλόγους από την Ελλάδα και από άλλες επτά χώρες της Ευρώπης (Βρετανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Ρουμανία).

Τα τελικά μεγέθη αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερα, με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον των τελευταίων εβδομάδων.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι τις 12 Οκτωβρίου (καταληκτική προθεσμία για τις Ονομαστικές Δηλώσεις) μέσα από τον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης: https://www.horizon-cup.gr/?page_id=98

(Μετά την συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος – προεγγραφής και αφού το αίτημά σας εγκριθεί, θα λάβετε email που θα περιέχει Όνομα Χρήστη και Password. Με τα στοιχεία αυτά θα μπορέσετε να προχωρήσετε κατόπιν στη Δήλωση Συμμετοχής και σε όλα τα επόμενα βήματα)

Το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.).

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο https://www.horizon-cup.gr.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη – πρόσκληση στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής “Horizon Cup”