Η Ε.Γ.Ο. ευχαριστεί τη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης για την προμήθεια οργάνων για την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης»

Ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και ολόκληρη η οικογένεια της ελληνικής Γυμναστικής απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης και ειδικά προς τον Πρόεδρο Τριαντάφυλλο Πέτρογλου και τη Γενική Γραμματέα Δήμητρα Γιαννιού, για την υπογραφή της σύμβασης για προμήθεια καινούργιων οργάνων Γυμναστικής, τα οποία θα τοποθετηθούν στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας της εγκατάστασης, που εισακούεται από την Επιτροπή Διοίκησης των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης ένα διαρκές αίτημα της Ε.Γ.Ο. και θα γίνει πράξη η απόκτηση οργάνων για την αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης», γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην ενέργεια αυτή.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που θα συμβάλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση της αίθουσας και στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης των αθλητών-αθλητριών του Κέντρου Υψηλών Επιδόσεων της Θεσσαλονίκης που γυμνάζονται καθημερινά εκεί.