Επίδειξη παρκούρ από την Ε.Γ.Ο. στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Επίδειξη του εντυπωσιακού αθλήματός τους πραγματοποίησαν νεαροί αθλητές του παρκούρ, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου, έπειτα από σχετική πρόσκληση των διοργανωτών προς την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

Η αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο., με επικεφαλής το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ Σπύρο Καραμάνη, παρευρέθηκε στο φεστιβάλ, στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, όπου δεκάδες αθλητές παρουσίασαν τα προγράμματά τους το απόγευμα της Παρασκευής (02/09). Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης παρακολούθησε με ενδιαφέρον τις προσπάθειές τους και ενημερώθηκε για το νέο άθλημα της Γυμναστικής, που κερδίζει έδαφος στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Παρών ήταν επίσης ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος είχε την επίβλεψη του προγράμματος των αθλητικών επιδείξεων.

Εκτός από την επίδειξη παρκούρ, η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής περιλάμβανε ανάλογες αθλητικές δραστηριότητες μπάσκετ, πολεμικών τεχνών και πινγκ πονγκ, μεταξύ άλλων.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: