Συγχαρητήρια στον «άρχοντα των κρίκων» από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο.

Τα συγχαρητήριά τους προς τον Λευτέρη Πετρούνια και τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, καθώς και προς όλη την ελληνική ομάδα που βρέθηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής Αβραάμ Σαπρανίδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Γ.Ο., έπειτα από τη νέα μεγάλη επιτυχία του «άρχοντα των κρίκων» στο Μόναχο.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη και στον παγκοσμίου επιπέδου προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, όπως και στον χειρουργό ορθοπεδικό Οδυσσέα Παξινό, που βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Ο Λευτέρης πιστοποίησε τη μεγάλη του κλάση και έκανε άλλη μία δυναμική επαναφορά, γεγονός που προσθέτει περισσότερη αξία στην επιτυχία του. Έδειξε ότι το παρόν αλλά και το μέλλον είναι δικό του, με την προσδοκία να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και να μας χαρίσει ακόμα ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο», ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος.

Από αριστερά: Ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης Λευτέρης Πετρούνιας, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο. Αβραάμ Σαπρανίδης και ο προπονητής του Πετρούνια και της Εθνικής ανδρών Δημήτρης Ράφτης.