Χρήσιμα συμπεράσματα στο καμπ επιλέκτων ανσάμπλ 2007-2008-2009

Υποσχέσεις άφησαν οι επίλεκτες αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής με έτος γέννησης 2007, 2008 και 2009, οι οποίες συμμετείχαν σε προπονητικό καμπ αξιολόγησης για τη μελλοντική στελέχωση των Εθνικών ομάδων ανσάμπλ νεανίδων και γυναικών, μετά από σχετική εισήγηση της Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής της Ε.Γ.Ο. Ειρήνης Αϊνδιλή που έγινε αποδεκτή από τα μέλη της Επιτροπής.

Το καμπ φιλοξενήθηκε από τη Δευτέρα (04/07) μέχρι την Παρασκευή (08/07) στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, όπου το «παρών» έδωσαν συνολικά 37 επίλεκτες αθλήτριες, οι οποίες είχαν ξεχωρίσει στα προηγούμενα τεστ που είχε πραγματοποιήσει η Ε.Γ.Ο. από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και τον Ιανουάριο.

Η επικεφαλής προπονήτρια της Εθνικής ανσάμπλ Μαρίνα Φατέεβα, μαζί με τις συνεργάτιδές της ομοσπονδιακές τεχνικούς Φωτεινή Κωτσοπούλου και Σοφία Αϊβαθιάδου, παρακολούθησαν και κατέγραψαν τις δυνατότητες των παιδιών, με την σκέψη στη δημιουργία της Εθνικής ανσάμπλ νεανίδων που θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2023, αλλά και την ενίσχυση της Εθνικής γυναικών στο μέλλον.

Τα καμπ αξιολόγησης θα συνεχιστούν με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά τις αθλήτριες του ατομικού, οι οποίες θα παρουσιάσουν τις δυνατότητές τους στις 17, 18 και 19 Ιουλίου στον Άγιο Κοσμά και στο Σ.Ε.Φ., υπό την επίβλεψη του μέλους της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής της Ομοσπονδίας, Νούλης Γιαννιτσοπούλου.

Επιπλέον, στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν αντίστοιχες διαδικασίες για αθλήτριες γεννημένες το 2010, τόσο στο ανσάμπλ όσο και στο ατομικό.