Έντονο το ελληνικό στίγμα στο Eurogym της Ελβετίας

Στην Ελβετία και την πόλη Νεσατέλ στρέφεται το ενδιαφέρον της Γυμναστικής για  Όλους, καθώς ήδη διεξάγεται το 13ο Eurogym με τη συμμετοχή 21ας ευρωπαϊκών χωρών και 3.000 αθλούμενων. Το δημοφιλές άθλημα εξελίσσεται στην Ελβετική πόλη σε δύο μέρη, το «European Gym for Life Challenge» (7-10 Ιουλίου) και το «Eurogym 2022» (10-15 Ιουλίου),  

Η χώρα μας δίνει το βροντερό «παρών» στη διοργάνωση με τη συμμετοχή οχτώ Σωματείων και 240 αθλητών και αθλητριών. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν οι:  «Ελαία», «Ο.Α. Λαυρίου»,  «Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος», «Γ.Ο.Π.Φ. Αρμονία», «Α.Σ.Ε. Δούκα», «Λεόντειος», «Ολυμπιάδα Θρακομακεδόνων» και «Ελληνοαγγλική Αγωγή- Πρωτοπορεία». 

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου ενώ στις 14 Ιουλίου πέφτει η αυλαία της διοργάνωσης με το Γκαλά, και  την τελετή Λήξης. 

Η Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, όρισε υπεύθυνο στη διοργάνωση τον Αντιπρόεδρο της UEG Αθανάσιο Βασιλειάδη, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κωνσταντίνος Πανταζής

Οι ευχές του Δ. Σ. της Ε.Γ.Ο. για καλή επιτυχία ακολουθούν τις ελληνικές ομάδες που έδωσαν ήδη ηχηρό στίγμα τραγουδώντας δίπλα στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες, «όλη η Ελβετία είναι μπλε!»