Λαμπρή αυλαία για το “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022”

Η αυλαία των διοργανώσεων “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022” άνοιξε σήμερα (15/6), με το Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς να φιλοξενεί την κορυφαία διοργάνωση της Γυμναστικής για Όλους. 30 σύλλογοι και φορείς  από όλη την Ελλάδα ξεδίπλωσαν τα προγράμματά τους μπροστά στο κοινό που κατέκλυσε της κερκίδες του Σταδίου και αποθέωσε τις προσπάθειες των αθλούμενων. Μεγάλο το κέφι και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων που απλά και μόνο για τη χαρά της συμμετοχής έλαβαν μέρος στο Hellas Gym Festival 2022.  Μετά από τρία χρόνια σιγής λόγω κορονοϊού η διοργάνωση επανήλθε με τον κόσμο να διψά για θέαμα και συναγωνισμό.  

Στην έναρξη του Φεστιβάλ, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Κωνσταντίνος Πανταζής καλωσόρισε κοινό και συμμετέχοντες, μίλησε για την άνθιση της Γυμναστικής για Όλους στη χώρα μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διαγωνιζόμενους. 

Το “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022”διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εορτασμού του Αθλητισμού “Be Active” της Γ.Γ.Α., ενώ στηρίζεται από το Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Μέλη της «οικογένειας» της Ε.Γ.Ο. μετά τις πυρετώδεις προετοιμασίες των τελευταίων ημερών ήταν εκεί για να χειροκροτήσουν  και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες: Ο πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, το μέλος της τεχνικής επιτροπής Γυμναστικής για Όλους Μαρία Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος της επιτροπής ενόργανης γυμναστικής ανάπτυξης και αγώνων Δημήτρης Τσεγκέλης,  και το μέλος της τεχνικής επιτροπής παρκούρ και καλλισθενικής γυμναστικής Σπύρος Καραμάνης.

 Στη διοργάνωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της τοξοβολίας στην Ε.Ο.Ε. και  αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, Πέτρος Συναδινός, ο τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του ΚΚΕ, Θόδωρος Λιάπης

Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (17/9), δίνοντας σκυτάλη, το Σαββατοκύριακο, στην κορύφωση του event με τη διεξαγωγή του Life Challenge & Festival 2022.