Οι προβολείς της Γυμναστικής για Όλους στρέφονται στο Μετς


Η καρδιά της Γυμναστικής για  Όλους χτυπά στο Μετς το πενθήμερο 15-19 Ιουνίου! Οι διοργανώσεις “Hellas Gym for Life Challenge & Hellas Gym Festival 2022”, θα προσελκύσουν τεσσεράμισι χιλιάδες αθλούμενους, από … δύο έως 85 ετών, οι οποίοι, μετά από πρόβες μηνών, θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση.  60 σωματεία και φορείς από όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Κρήτη, Χίο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξετυλίξουν στους θεατές, που αναμένεται να κατακλύσουν το Κλειστό Γυμναστήριο του Μετς, ευφάνταστες χορογραφίες με κοστούμια, μουσική και πρωτότυπες κατασκευές. Το “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022”διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εορτασμού του Αθλητισμού “Be Active” της Γ.Γ.Α.. 

Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη (15/6) με το “Hellas Gym Festival”, όπου περισσότεροι από δύο χιλιάδες συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, θα πάρουν μέρος στη γιορτή της Γυμναστικής, χωρίς διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα. Στόχος, η ανάδειξη της αξίας της συμμετοχής που, εκτός των άλλων, θα επιβραβευτεί με αναμνηστικά για όλους και Έπαθλα για τις ομάδες.  

Σκυτάλη, το απόγευμα της Παρασκευής (17/9) παίρνει το Hellas Gym for Life Challenge», με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 2.400. Οι ομάδες θα συναγωνιστούν για τις καλύτερες βαθμολογίες, διεκδικώντας  τα χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε κάθε κατηγορία (Α’, Β΄ και Γ’), ενώ στο  Γκαλά της Κυριακής (19/9) θα αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα,

Στο πλαίσιο της σπουδαίας διοργάνωσης θα γιορταστεί η Ολυμπιακή Ημέρα με εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να διαβάζουν τον χαιρετισμό για την Γιορτή, εκ μέρους του Προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ. 

Η κορυφαία διοργάνωση της Γυμναστικής για Όλους, μετά από απουσία τριών  χρόνων, ανοίγει και πάλι τις πύλες της με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό. Θεματικά προγράμματα τα οποία συνδυάζουν στοιχεία χορού, γυμναστικής, ακροβατικά και θεατρικά θα ξεδιπλωθούν στα ταπί του Κλειστού Γυμναστήριου του Μετς εκτοξεύοντας το άθλημα που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους στη χώρα μας.