Διπλός θρίαμβος για την ελληνική αεροβική γυμναστική στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα! (photos & video)

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο ήταν η θριαμβευτική συγκομιδή των Ελληνίδων αθλητριών της αεροβικής γυμναστικής στο 5ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, στη Μερσίνη της Τουρκίας.

Ο Εθνικός Ύμνος ανακρούστηκε στη Μερσίνη της Τουρκίας για χάρη της Βασιλείας Φαίδρας Διαμαντή, η οποία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο ατομικό νεανίδων, επικρατώντας με 19,200 βαθμούς, επίδοση ίδια με εκείνη που είχε και στον προκριματικό του αγωνίσματος.

Παράλληλα, στο τρίο νεανίδων οι Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Μαγδαληνή Μπάρλου / Αριάδνη Γραμμένου κατέκτησαν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με 18,550 βαθμούς, ολοκληρώνοντας την ελληνική επιτυχία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθανάσιος Σταθόπουλος, η επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής Κωνσταντίνα Δήμα και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις Ελληνίδες αθλήτριες, στους προπονητές τους Αθηνά Γουρνά και Δημήτρη Πολύζο και σε όλη την ελληνική αποστολή, μαζί με ευχές για ακόμα περισσότερες ελληνικές διακρίσεις στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία!

Στιγμιότυπα από την απονομή των μεταλλίων στις Ελληνίδες πρωταθλήτριες της αεροβικής:

Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στη νικήτρια του ατομικού νεανίδων, Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή: