Πλησίασε στο ευρωπαϊκό βάθρο η Εθνική γυναικών του ακροβατικού διαδρόμου

Ένα βήμα μακριά από το μετάλλιο έμεινε η Εθνική γυναικών του ακροβατικού διαδρόμου στον τελικό του ομαδικού αγωνίσματος, κατά την τρίτη ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τραμπολίνο στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Αλεξάνδρα Εφραίμογλου, Έλενα Κοπανέλη και Αναστασία Πλατανοπούλου, με προπονητή τον Απόστολο Σταυριανίδη, κατέκτησε στον τελικό την 4η θέση με 5 πόντους, πίσω από τη Γαλλία (14 π.), τη Βρετανία (12 π.) και το Βέλγιο (10 π.).

Η 4η θέση αποτελεί την υψηλότερη διάκριση της Ελλάδας σε ολόκληρη την ιστορία της στον θεσμό, σε ό,τι αφορά στην κατηγορία ανδρών-γυναικών, στην πρώτη μάλιστα παρουσία της με πλήρη ομάδα στο αγώνισμα του ακροβατικού διαδρόμου.

Παράλληλα, στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο νεανίδων, οι δίδυμες αδερφές Κατερίνα Παπαδάτου / Μαρία Παπαδάτου με προπονητή τον Κυριάκο Μαβιτζή κατέκτησαν την 6η θέση με 22,710 βαθμούς, ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη παρουσία τους στη διοργάνωση.

Αύριο, Σάββατο (04/06), τις δυνάμεις τους θα δοκιμάσουν στους πρωινούς προκριματικούς του συγχρονισμένου τραμπολίνο οι Μάριος Γράψας / Νίκος Σαββίδης στην κατηγορία ανδρών και οι Λίλα Κασάπογλου / Αγγελική Καλπαξή στην κατηγορία γυναικών, με τους τελικούς των αγωνισμάτων να είναι προγραμματισμένοι για το απόγευμα.