Εξαιρετική αρχή για τη Λύτρα στο παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο

Εξαιρετική παρουσία είχε η Παναγιώτα Λύτρα στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής του Πέζαρο, που περιλάμβανε προγράμματα με στεφάνι και με μπάλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού κατέκτησε την 4η θέση στον προκριματικό του στεφανιού με 30,450 βαθμούς και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (05/06), ενώ στον αντίστοιχο προκριματικό της μπάλας κατετάγη 10η με 29,050 βαθμούς, μένοντας για λίγο εκτός προνομιούχου οκτάδας.

Στο σύνθετο ατομικό η Λύτρα βρίσκεται μέχρι στιγμής πολύ ψηλά, στην 6η θέση με 59,500 βαθμούς ως προσωρινό άθροισμα, ενώ απομένει η διεξαγωγή των υπόλοιπων δύο οργάνων.

Αύριο, Σάββατο (04/06), οι αθλήτριες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις κορύνες και κορδέλα, για να προκύψει η οριστική κατάταξη στο σύνθετο ατομικό, καθώς και οι φιναλίστ στους συγκεκριμένους τελικούς οργάνων της Κυριακής (05/06).

Το παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο, στο οποίο συμμετέχουν 42 αθλήτριες του ατομικού από 30 χώρες καθώς και 14 ομάδες ανσάμπλ, αποτελεί για τις Ελληνίδες εκπροσώπους το τελευταίο τεστ πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στο Ισραήλ.

Η πρωταθλήτρια του ατομικού Παναγιώτα Λύτρα με την προπονήτριά της, Μορφούλα Ντώνα.