Προπονητικό καμπ αεροβικής στην Ιταλία από τη European Gymnastics

Σας γνωρίζουμε ότι η European Gymnastics διοργανώνει προπονητικό καμπ και σεμινάριο προπονητών Αεροβικής Γυμναστικής στο Πομιλιάνο Ντ’ Άρκο της Ιταλίας από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου 2022, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και προπονητές από τις χώρες-μέλη της. Το καμπ θα διοργανωθεί υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής Γυμναστικής της European Gymnastics.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές ηλικίας 11-17 ετών και προπονητές. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει θέσει ως ανώτατο όριο συμμετοχής από κάθε χώρα-μέλος της τον αριθμό των δέκα αθλητών-αθλητριών με δύο προπονητές ως συνοδούς στο προπονητικό καμπ, καθώς και πέντε προπονητών-προπονητριών χωρίς αθλητές στο σεμινάριο προπονητών.

Το κόστος συμμετοχής θα επιβαρύνει τα σωματεία. Εφόσον εκφράσουν ενδιαφέρον περισσότεροι αθλητές από αυτούς που τελικά μπορούν να συμμετάσχουν, τότε θα υπάρξει καθορισμός κριτηρίων επιλογής.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία όπως καταθέσουν τα αιτήματά τους στην Ε.Γ.Ο. το αργότερο έως τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ:
Ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα), Ημερομηνία γέννησης, Φύλο, Ιδιότητα (αθλητής ή προπονητής), Αγώνισμα.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της European Gymnastics για το προπονητικό καμπ αεροβικής