Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γ’ Κατηγορίας

Σας γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Γ’ Κατηγορίας (Παίδων-Κορασίδων).

Ο αγώνας διεξήχθη στην Αθήνα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, στις 14-15 Μαΐου 2022, με την παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων και με απόλυτη οργανωτική επιτυχία, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live stream), σε συνεργασία της Ε.Γ.Ο. με την εταιρεία παραγωγής Sportsland.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Β’ Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Δημήτριος Κάρναβος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης του Δήμου Καλλιθέας Μανώλης Κωστάκης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Ε.Ο.Ε. Βασιλική Μιλλούση και ο τρις Ολυμπιονίκης προπονητής της ενόργανης Αλέκος Ιωακειμίδης, ενώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Αθανάσιος Σταθόπουλος, η Ειδική Γραμματέας Κωνσταντίνα Δήμα, ο Έφορος Υλικού και υπεύθυνος των αγώνων Δημήτρης Τσεγκέλης και τα μέλη του Δ.Σ. Δημοσθένης Ταμπάκος και Ελένη Τζαβάρα.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. κ. Σταθόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο, ευχαριστώντας τον για την παραχώρηση του Δημοτικού Γυμναστηρίου και για την αρωγή του προς τα αθλήματα της Γυμναστικής.

Παράλληλα με το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας Κορασίδων, στο οποίο όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις επίδειξης από ομάδες Ακροβατικής Γυμναστικής και Γυμναστικής για Όλους, που πρόσφεραν θέαμα και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελετή απονομών των μεταλλίων.

Εκ μέρους της Ε.Γ.Ο., ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Δημήτρης Τσεγκέλης, συγχαίρει τις αθλήτριες, τους αθλητές, τις προπονήτριες, τους προπονητές και σε όσους συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Παίδων

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της κατηγορίας Κορασίδων

Στιγμιότυπα από τους αγώνες: