Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου ενόψει του “EGO Gym White Tower 2022”

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους “EGO Gym White Tower 2022”, είχε την Πέμπτη (12/05) αντιπροσωπεία της Ε.Γ.Ο., βάζοντας τις βάσεις ώστε η διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στις 28-29 Μαΐου στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αβραάμ Σαπρανίδης, το μέλος της Τ.Ε. Γυμναστικής για Όλους της Ομοσπονδίας Σμαρώ Μήτσα και ο ομοσπονδιακός προπονητής του κλιμακίου της Θεσσαλονίκης Βασίλης Τσολακίδης, έγιναν δεκτοί από τον κ. Τσακίρη στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και συζήτησαν μαζί του σε άριστο κλίμα.

Ο κ. Σαπρανίδης απεύθυνε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας θερμές ευχαριστίες για την σημαντική στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, ο οποίος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τη μεγάλη γιορτή Γυμναστικής για Όλους της Βόρειας Ελλάδας, ενώ από την πλευρά του ο κ. Τσακίρης εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τις προοπτικές που δημιουργούνται μέσα από την συνεργασία αυτή.

Τα στελέχη της Ε.Γ.Ο. θα έχουν στις επόμενες ημέρες ανάλογη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, κορυφώνοντας τις επαφές για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διοργάνωσης.