Χαιρετισμός του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης

Χαιρετισμό ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής Α’-Β’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων), το οποίο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, εκφράζοντας συγχαρητήρια στην Ε.Γ.Ο. ως διοργανώτρια, καθώς και ευχές για καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Ο χαιρετισμός του κ. Αυγενάκη:

Κύριε Πρόεδρε,
Κυρίες και Κύριοι,
Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Α’ και Β’ Κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στο Ε.Α.Κ Μίκρας.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, αλλά και σε όλους τους διοργανωτές για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής διοργάνωσης, μέσα από την οποία έχουν την προοπτική να αναδειχθούν οι μελλοντικοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας και εύχομαι και Ολυμπιονίκες μας.
Η ενόργανη γυμναστική άλλωστε, ένα αγώνισμα που συνδυάζει αρμονικά τις αρχές της αντοχής, της τεχνικής και της πειθαρχίας, με το όμορφο θέαμα, αποτελεί μια πηγή διακρίσεων για τη χώρα μας!
Η συμβολή σας στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους, της αέναης προσπάθειας για βελτίωση, της ευγενούς άμιλλας και της υγιούς ανταγωνιστικότητας είναι καθοριστική, ιδίως για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων.
Όπως ήδη γνωρίζετε, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της χώρας μας και στην ανάδειξή της ως πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού. Στην προσπάθεια αυτή, είναι σημαντικό να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, με την ανάληψη και υλοποίηση ακόμα περισσότερων διοργανώσεων. Από την εθνική αυτή προσπάθεια, δεν περισσεύει κανένας!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες!

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Αυγενάκης
Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού