Προπονητικό καμπ τραμπολίνο στην Πορτογαλία από τη European Gymnastics

Σας γνωρίζουμε ότι η European Gymnastics διοργανώνει προπονητικό καμπ Τραμπολίνο στην Πορτογαλία, στην πόλη Σανγκάλιος, από τις 24 έως τις 30 Ιουλίου 2022, προσκαλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους αθλητές και προπονητές από τις χώρες-μέλη της. Το καμπ θα διοργανωθεί υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Επιτροπής Τραμπολίνο της European Gymnastics.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν προπονητές και αθλητές ηλικίας 11-18 ετών. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει θέσει ως ανώτατο όριο συμμετοχής από κάθε χώρα-μέλος της τον αριθμό των έξι αθλητών Τραμπολίνο, οκτώ στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο, οκτώ στον Ακροβατικό Διάδρομο, καθώς και τριών προπονητών ανά αγώνισμα.

Το κόστος συμμετοχής θα επιβαρύνει τα σωματεία. Εφόσον εκφράσουν ενδιαφέρον περισσότεροι αθλητές από αυτούς που τελικά μπορούν να συμμετάσχουν, τότε θα υπάρξει καθορισμός κριτηρίων επιλογής.

Παρακαλούνται τα ενδιαφερόμενα σωματεία όπως καταθέσουν τα αιτήματά τους στην Ε.Γ.Ο. το αργότερο έως την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο [email protected] με όλα τα παρακάτω στοιχεία:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ:
Ονοματεπώνυμο (με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται στην ταυτότητα), Ημερομηνία γέννησης, Φύλο, Ιδιότητα (αθλητής ή προπονητής), Αγώνισμα.

Δείτε ΕΔΩ το έγγραφο της European Gymnastics για το προπονητικό καμπ τραμπολίνο