Ενημέρωση προς σωματεία και φορείς για το “Hellas Gym Festival” και το “Hellas Gym for Life Challenge”

Εκ μέρους της Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους της Ε.Γ.Ο., επιθυμούμε να ενημερώσουμε τα σωματεία και τους φορείς που καλλιεργούν το άθλημα, σχετικά με το φετινό “Hellas Gym Festival” και το “Hellas Gym for Life Challenge” της Ε.Γ.Ο.:

– Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σύντομα, έπειτα από αρκετούς μήνες προτάσεων και αναμονής σχετικά με τη διαθεσιμότητα αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς πλέον βρισκόμαστε κοντά στην τελική απόφαση σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

– Οι ημερομηνίες διεξαγωγής, βάσει του σχεδιασμού, θα είναι από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου 2022, ξεκινώντας με το Festival και ολοκληρώνοντας με το Challenge. Το οριστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύμφωνα με τον τελικό αριθμό συμμετοχών.

Η προκήρυξη του “Hellas Gym Festival” και του “Hellas Gym for Life Challenge” πρόκειται να αναρτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, καλούμε τα σωματεία και τους φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ώστε να προετοιμαστούν από τώρα για τη διαδικασία έκδοσης καρτών για τους αθλητές-αθλήτριές τους, προκειμένου να μην υπάρξει υπερφόρτωση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ε.Γ.Ο. μετά την επίσημη προκήρυξη της διοργάνωσης.